Propunere de parteneriat

AERO

Asociația pentru Electromobilitate din România s-a născut în anul 2019 din dorința pasionaților de vehicule electrice de a contribui la accelerarea tranziției de la combustibili fosili la metode de propulsie economice și prietenoase cu mediul înconjurător.

Alături de acțiunile de informare și promovare pe care le desfășurăm în permanență, suntem implicați în dezvoltarea rețelelor de puncte de încărcare pentru vehicule electrice, pentru a ajuta la dezvoltarea infrastructurii atât de necesare acestor mijloace de deplasare ecologice.

Până în prezent am montat mai multe stații de încărcare în țară, în parteneriat cu primăriile, agenți comerciali sau persoane fizice și suntem într-o permanentă căutare de noi parteneri pentru acest proiect.

Va rugăm să ne sprijiniți în acest demers prin asigurarea accesului la rețeaua de distribuție a energiei electrice prin intermediul branșamentului dumneavoastră.


Oferta noastră

Stația de încărcare o punem noi la dispoziție, gratuit, și ne ocupăm de asigurarea mentenanței pentru aceasta, pe toată durata ei de viață. Contravaloarea energiei electrice consumate de către utilizatorii stației, poate sa fie acoperită de aceștia, sau o puteți pune dumneavoastră la dispoziție, pentru promovare. De asemenea putem să găsim un model mixt. Suntem deschiși la orice propunere și avem mijloacele tehnice care ne permit să punem în practică idei de aproape orice complexitate.

Costul pentru conexiunea de la tabloul electric la stația de încărcare poate sa fie suportat de asociația noastră, dar preferăm să îl suportați dumneavoastră, pentru că este un bun care poate să rămână astfel în patrimoniul dumneavoastră.

Prin sprijinirea noastră pentru a instala o astfel de stație de încărcare, atrageți posibili clienți sau vizitatori noi din rândul posesorilor de vehicule electrice, sprijiniți tranziția spre o mobilitate sustenabilă din punct de vedere ecologic și economic, ajutați mediul înconjurător prin reducerea de emisii de gaze cu efect de seră.

Prin inițierea unei astfel de colaborări, puteți să deschideți noi oportunități economice pe care ne dorim să le prezentăm în detaliu în cadrul unei întâlniri ulterioare.

Parametri tehnici

  • Gradul minim de protecție al unei stații de încărcare este de IP54.

  • Din punct de vedere tehnic, avem nevoie de o putere disponibilă de 22 kW, sau 32A/fază, curent trifazat de 400V AC.

  • Distanța maximă de la tabloul electric de la care trebuie să montam stația de încărcare, este ideal să nu depășească 50 de metri liniari.

Beneficii pentru dumneavoastră

Prin sprijinirea noastră pentru a instala o astfel de stație de încărcare, atrageți posibili clienți sau vizitatori noi din rândul posesorilor de vehicule electrice, sprijiniți tranziția spre o mobilitate sustenabilă din punct de vedere ecologic și economic, ajutați mediul înconjurător prin reducerea de emisii de gaze cu efect de seră. Un testimonial la beneficiile aduse de o stație de încărcare îl puteți citi aici.

Prin inițierea unei astfel de colaborări, puteți să deschideți noi oportunități economice pe care ne dorim să le prezentăm în detaliu în cadrul unei întâlniri ulterioare.